tiistai 3. toukokuuta 2011

Lola

Moikka!
Mamma on jo jonkin aikaa höpissyt jostain Lolasta joka kuulemma nyt perjantaina, vihdoin ja viimein tulee meille majailemaan!
Lola tulee uuden yhdistyksen kautta! Costa Blancan Rescuekoirat ry:n ensimmäiset hoitokoirat laskeutuu Suomen maalle 6.-7.5 välisenä yönä.
Me ollaan jo ihan inskana täällä. Toivottavasti Lola tykkäis leikkiä meidän kans... Se on kyllä vähän arka mut oli Perlaki ennen ja nyt se jo komentaa Iso-veikkaa ihan 6-0.
Lola oli löydetty pellolta syömästä roskia :( Voi raasua kun sil on ollu nälkä. Täällä ei tarvii nälissään olla. Mamma on jo ostanu ison pussin Oscarin-puuroaineksia ja perjantaina se sit keittelee puuroa johon laitetaan koirien jauhelihaa ja vähän raejuustoa sekaan. Se on kuulemma hyvää Lolan masulle ja meidänki masuille tietty. 
Lola on kuulemma aika söpöliini (sanoo Mamma). Sillä on alapurenta ja sen hampaat törröttää hassusti, hih! Sit Lolan toinen silmä on ehkä kokonaan sokea mut eihän se haittaa kun silmiä on kaikilla kaks ni toinen on niinku varalla jos toinen lakkaa toimimasta. Näin me ollaan tää juttu pähkäilty...
Tässä on vielä Lolan kuva. Ihan söötti se on meistäki...

1 kommentti: