lauantai 7. toukokuuta 2011

Lola saapui Suomeen!

Hei!
Viime yönä Mamma teki oudon reissun yöllä ja tullessaan sillä oli kainalossa pieni Lola-koira!  Olihan siitä puhetta, että kaveri tulee kylään, mutta hieman me oltiin kuitenki yllättyneitä.
Lola on oikein reipas pikku-tyttö. Se ei arastele Mammaa eikä tätiä ollenkaan. Ekan yön Lola nukkui tätin sängyssä, koska me nukutaan meidän Mamman kanssa!
Tänään me ollaan jo vähän yritetty pelata taistelu-pelejä, mut Lola vähän arastelee meistä lähteviä taistelu-ääniä. Se ei varmaan oo aikasemmin pelannu kovinkaan paljoa...

Noin pieneks tytöks sillä on kyllä kova ruokahalu. Se johtuu siitä, et Lola on nähnyt nälkää, sanoo Mamma. Kyllähän mekin muistetaan hämärästi mikä se nälkä siellä Espanjassa oli. Nyt meillä ei ole nälänhätää koska Mamman pakastimessa on aina ruokaa ja sit meillä on oma herkku-kaappikin.

Me on käyty tänään kahdesti lenkillä Lolan kans. Epistä kun Lolaa kannetaan välillä. Me joudutaan käveleen koko matka. Mamma sanoo, et Lola ei jaksa kävellä pitkästi. Sillon kun Lola kävelee meidän kanssa niin se kattoo meiltä mallia mitä kuuluu haistella ja missä kuuluu kävellä! Välillä sillä on kiire ja se joutuu säntäillä jos Perla jääkin taakse ja Golfo juoksee jo edellä. Kyllä meitä sillon naurattaa :D

Lola on siitäkin hieno tyttö, että se on kohta ollut meillä vuorokauden eikä ole pissannut kertaakaan sisälle! Ja kakkakin tuli ulos. Vaikuttais siis siltä et Lola on valmiiksi sisäsiisti. Voihan se olla et vahinkoja sattuu, koska yleensä niitä kaikille sattuu, mut seurataan tilannetta.

Nyt ei ehdi enempää kertoa koska me katsotaan jääkiekkoa ja kannatetaan Suomea. Lola kuulemma myöskin.

Pari kuvaa tältä päivältä:

Golfo vartioi Lolan unta:

Tässä me vähän pelataan ja Lola ihmettelee:

Golfon kanssa tohtii vähän taistella:

 Perlalla on pallo vähän hukassa:

1 kommentti:

  1. Ihan mahtavaa, että pikkuruinen Lola on reipastunut jo näin pienessä ajassa!! <3

    VastaaPoista