sunnuntai 5. elokuuta 2012

Ensimmäinen viikko takana

Tula on nyt ollut meillä viikon! Tyttö on jo ihan oma pentumainen itsensä. Kovasti se leikkii!  Yksin lelujen kanssa tai sit painii meidän kans! Varsinkin Golfon kanssa on jo ihan hurjia paineja pelailtu!

Ulkoilukin alkaa sujua hyvin! Enää ei jännitä, varsinkaan kun mennään kaikki kolme yhdessä! Jos Tula yksin menee ulos niin vähän enempi pelottaa! Uteliaasti ja kova vauhti päällä se menee eteenpäin kun meidän kanssa lenkkeilee! Vähän se meinaa vetää... Täytyy vähän treenailla sitä nätisti kävelyä, mut ymmärtäähän sen et kiire on kova kun on niin paljon ihmeteltävää...

Sisäsiisteys on edelleen hakusessa, mutta edistystä on tapahtunu! Aamu- ja iltapissa tulee jo ulos nurmikolle. Sit päivällä joskus käy vahinko sisälle, mut noi ihmiset yrittää kyllä aina viedä Tulaa pissalle kun se on syöny, juonu, leikkiny tai heränny! Kakka ei jostain syystä tule ulos millään! Ehkä se hokasee kohta et mekin kakkitaan ulos aina ni tekee sit perässä... Ai niin, Mamma on ottanu matot pois lattialta ettei tulis kiusausta siihen losottaa ni eiköhän tää yks keksiny sit pissii sängylle... Siitä Mamma ei kyl tykänny, mut eihän sitä muuta voi kun viedä toi tirppana ulos, ulos ja taas ulos! Kyllä se siitä vielä suttaantuu!

Tula on tutustunu jo naapurin lapsiin, jotka aina haluaa silittää sitä ku mennään ulos! Tula istahtaa nätisti ja nauttii silityksistä... Niitä kun ei Tulan mielestä voi saada tarpeeksi :) Meitä ne lapset ei uskalla silittää ku me aina välillä haukutaan niille! Hih :D Me vaan tykätään isotella niille ku ne pelkää meitä ;)

Ihana tyttö toi Tula kyl on! Se on hurmannu kaikki ihmiset!
Kuka voi vastustaa tätä söpöliiniä?

Golfo on aika venkula painissa...

...mutta Tula keksi keinon pitää poika paikallaan...

Istun sen päälle!

 Siinä on ja pysyy!

Loppuun söpöilyä :)

2 kommenttia:

  1. Tuo tokaks alimmainen "Sit-on-it" kuva on kyl ihan MAH*TA*VA!! :))

    VastaaPoista