sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Tula tuli taloon...

Hei taas pitkästä aikaa!
Viime yönä se taas tapahtui! Meinaan Mamman outo katoaminen keskellä yötä ja sit takas tullaan vieras koira kainalossa! Edellisen kerran ku se tän tempun teki tuli Paca meille hoitoon ja hetken me luultiin yöllä et taasko se Paca tänne tuli vaan oli tää sit vähän kuiteski eri tyyppi mut aika paljon on samaa ulkonäössä ja jopa käytöksessä ku Pacalla! (niin ja Paca on nykyään Picu ja sillä on tosi ihana elämä Tampereella!)

Ja siis tän uuden tyypin nimi on Tula Tyttönen espanjasta, ikää noin 1vee.
Tula on vielä ollut tosi rauhallinen ja väsynyt! Ja hämmentynyt tietysti lennosta ja kaikesta uudesta...
Kattokaas miten komiat kintut tällä tytöllä on!


Ihmiset on Tulan mielestä ihania! Se olis koko ajan vaan kyljessä kiinni ja halais ihmisiä (Ihan niinku Paca)! Varovasti se antaa pikkupusunkin kädelle tai nenälle...
Tässä Tula on sohvalla Mamman ja Tätin kans ja sillä on pieni ujo-hepuli :D


Ekan yön Tula nukkui Marita-tätin huoneessa ja ovi oli kii ettei me olis häiritty Tulan unia! Tula oli kuulemma Tätin kainalossa koko yön!  Kakka oli lattialle tullu mut eipäs sinne ulos mitään asioita tullukaan yöllä...
Tulalla on tosi kauniin värinen ja kiiltävä turkki!


Aamulla Mamma haki Tulan ulos käymään mut ei se halunnu pissiä ulos ku se pissi mieluummin eteisen matolle sit myöhemmin... Meidän täytyy täs sisäsiisteys-asiassa vähän näyttää Tulalle mallia!
Tässä Tula tutustuu Waltteriin. Waltteri on meillä tän viikon hoidossa kun sen Iskä on kalastamassa...


Meidän ja Waltterin kans Tula on tullut ihan hyvin juttuun! Häntää se heiluttelee meille ja vähä ujostelee mut kyllä se on meistä selkeesti kiinnostunu! Perla nyt on taas vähä neiti Iso Johtaja mut enempi se tota Waltteria komentaa ku Tulaa!
Mut me jatketaan Tulan tarkkailua ja raportoidaan sit teille taas joku päivä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti