sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Pacan varisjahti

Terve taas!
Täällä meilläpäin on tosi paljon pupuja ja erilaisia lintuja. Aluks Paca ei niinkään välittänyt noista luontokappaleista, mutta Mamma kuulemma huomasi jotain pientä kiinnostusta niitä kohtaan!
No mut nyt Paca on todellaki löytänyt kadoksissa olleen metsästysviettinsä! Se haluaisi jahdata variksia ja pupuja ja tutkii niiden jälkiä innoissaan.

Tässä viikolla kun oltiin lenkillä tuossa rannassa, lensi varis vähän matkan päähän meistä. Paca huomasi sen ensimmäisenä ja riuhtais itsensä sellaiseen juoksuun, että Mammalta pääsi remmi irti! Paca juoksi variksen perässä ja tottakai se varis lensi jäälle Paca perässään!
Me Mamman kans pelättiin ja huudettiin rannalla Pacaa takaisin! Onneks se varis suuntasi sitten rantaa kohti ja Pacakin havahtui yhtäkkiä Mamman huutoihin ja juoksi täysiä Mamman luo!
Golfo vähän siinä suutahti Pacalle ja torui moisesta käytöksestä! Golfolla kun on tapana ulkosalla vähän paimentaa laumaansa (jossa viimeisen sanan kuitenkin sanoo aina Perla).
Kyllähän se jää varmaankin tähän aikaan tuollaista 9-kiloista rääpälettä kestää, mutta joissain kohdissa rantavesi on jo ihan sulaa ja keskemmälläkin näkyy auringon sulattamia kohtia joissa jää voisi olla heikompaa...

Paca on tuolla ulkona muutenkin ihan täpinöissään! Se ottaa juoksuspurtteja, kahlaa lumihangessa,
kiipeilee lumikasoissa, pelaa lumipaakeilla ja kaivaa aarteita lumen alta! Se nauttii ulkoilusta tosi paljon!
Sisällä se pelaa pehmoleluilla, mut enimmäkseen kuitenki vaan makoilee jonkun vieressä :)

Tälleen mä tykkään olla, ihmisten kyljessä kiinni <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti