maanantai 23. tammikuuta 2012

Ensimmäinen viikko takana...

Paca on nyt ollut meillä viikon verran ja kovasti on tyttö reipastunut tuossa ajassa! Perlan kanssa on jo juostu kilpaa, leikitty puistossa ja sukelleltu lumihangessa!
Lumi on Pacan mielestä ihan sikakiva juttu! Enää se ei yritä syödä kaikkea lunta. Huomas varmaanki, että aika mahdoton tehtävä!

Tuolla puistossa kun oltiin niin Paca oli vähän hämillään. Luulikohan se rassukka tulleensa koiratarhalle... Mut kyllä se leikki ja seuras Mammaa aika hanakasti! Se yritti kyllä lähteä yhden toisen koiran Emännän matkaan mut Mamma haki sen pois! Sitten kun Pacan mielestä oltiin oltu tarpeeks kauan puistossa ja alkoi tassujaki jo paleltaa niin se juoksi portille ja hyppi sitä vasten :D Aika fiksu tyyppi! Sit me lähdettiin kotiin ja voi sitä riemua kun Paca huomas, et tullaan tuttuun paikkaan takas :D

Ruoka maistuu Pacalle erittäin hyvin ja masukin on toiminut ihan tosi hyvin!
Sisäsiistikin Paca on! Kertaakaan ei ole sisälle tullut pissaa eikä kakkaa! Ei edes Mamman työpäivinä! Hieno tyttö!

Paca on oikeen sylikoira! Se olis sylissä tai kainalossa vaikka aina ja aina! Välillä Mamma joutuu vähän sille sanoa, et pieni paussi pusuttelussa olis paikallaan :D Se on myös yli-innokas kun ihmiset tulee kotiin! Se hyppii ja riehuu ja saattaa haukkailla takin helmasta Mammaa! Sillon Mamma komentaa sitä istumaan ja odottamaan! Ja sitten vasta saa haleja kun on rauhoituttu! Mutta kyllä siitä joku saa ihan parhaan ystävän itelleen!
Minä tykkään olla lähellä ihmistä <3

Näin reippaana ukoillaan!

Tässä on juuri sukelleltu lumihangessa!


Golfo haluaa leikkiä!

Seurauksena sekametelisoppa!

Paca pelaa kepillä joka löytyi hangesta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti