torstai 2. kesäkuuta 2011

Rajasaaressa!

Heipskukkuu!
Me oltiin tänään Rajasaaressa koko lauma Mamman ja Marita-tätin kanssa! Se on kyllä paras saari ikinä. Siellä saa juosta vapaana pitkin metsää ja kalliota ja kyllä me juostiinkin. Perla varsinkin sai pari sellaista hepulia, että ohikulkijoitakin nauratti.
Golfolla oli kova urakka pitää naisistaan huolta, mutta loppua kohden sekin osasi jo relata :)

Mammaa vähän jännitti miten Lolan kanssa käy, saadaanko me sitä ikinä kiinni? Lola on kerran aikasemmin ollut vapaana koirapuistossa, kun siellä ei ollut ketään muuta. Sehän livahti aidan alta ihan uskomattoman pienestä kolosta puiston ulkopuolelle, mutta onneks Mamma sai sen heti kiinni!
Tänään me tarkastettiin kuitenkin ensin ettei aidassa ole Lolan mentäviä aukkoja! Vaaraa ei ollut koska Lola ei vapaaehtoisesti mene veteen. Ainut pakoreitti olisi ollut uimalla kiertää aita. Isoille koirille se ei ole urakka eikä mikään, niiden tarvii vaan vähän kahlata niin pääsee puikahtamaan karkuun! Sille asialle pitäisi kyllä tehdä jotain ennen kuin sattuu karkureissuja!

Lolalla oli kuitenkin ihan uusi asenne. Se seurasi omaa laumaansa kuuliaisesti. Mitä nyt välillä vähän eksyi kauemmas, mutta kun huhuiltiin niin sieltä se pikku-Tirmeli kirmasi Mamman ja Tätin luokse. Sitten saatiin herkkupalat kaikki jotta Lola huomaisi, että luoksetulo on todellakin kannattavaa!

Saaressa oli tänään aika paljon väkeä. Siitä saamme varmaankin syyttää ihanaa ilmaa! Oli niin lämmin, että kieli roikkui maassa lähes jokaisella koiralla. Aika moni siellä uskaltautui uimaan, mutta ei me niin välitetä vesileikeistä. Korkeintaan vähän kahlataan joskus... Tai pelastetaan aarteita jotka kelluu veden pinnalla...

Lola hurmasi kyllä monta vastaantulijaa. Isot koirat vähän jännitti, mutta pienet koirat kiinnosti kovasti :)
Ai niin, me meniin saareen ratikalla. Lola tuli Marita-tätin sylissä ratikkaan, koska isot autot sitä vähän pelottaa mutta sisällä se halusi itse kävellä, koska on kuulemma jo iso tyttö. Hyvin meni siis julkisillakin liikkuminen.
Sitä me ei vaan tajuttu et miks meidän piti kävellä takas kotiin siinä helteessä kun ratikatkin kerran kulkee? Mamma ja täti varmaan laihduttaa taas niin niiden täytyy kuntoilla... :D
Mut nyt me ollaan siis jo kotona ja ihan väsyneitä koko lauma! Loppu päivä kuluikin sohvalla maaten ja rentoutuen!
Lopuksi taas vähän kuvasaastetta saarireissulta! Olkaapa hyvät!


Hei! Olet aikas iso kaveri!

Mä voin kyl siirtyy jos sä haluut tähän maate ;)

Ihania tuoksuja...

Ja maistuukin ihan bueno!

Me juostaan!!!!Hei! Sinä taas! Olet oikea maanvaiva :D

Komeat on maisemat!

Älä Golfo huoli, en mä karkaa! Ei tarvii vahtia!

Saiskos sitä vettä?

Ai et vielä pitäis kävellä kotiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti